Specialist ventilatie en verwarmingssystemen in Antwerpen

 
 
*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Over Air Service Center

Air Service Center is de specialist in klimaatbeheersing via woningventilatie naar ieders wensen en behoeften. Wij zijn sterk in de technische studie en plaatsing van een rendabel totaal verwarmingsysteem en ventilatiesysteem. U kan bij ons ook terecht voor een zelfbouwpakket. Onderhoud en depannage vertrouwen wij toe aan een gespecialiseerde dienst.

 

Gezond en ecologisch verantwoord wonen zijn 2 factoren die niet meer weg te denken zijn uit onze samenleving. In het hedendaagse drukke leven wil men thuiskomen in een comfortabele omgeving waar men aangenaam kan vertoeven en tot rust kan komen. Temperatuur en kwaliteit van de binnenlucht zijn hierbij zeer belangrijke factoren, en het is hierin dat Air Service Center zich reeds meer dan 38 jaar heeft gespecialiseerd.

 

Bent u op zoek naar een totaal klimatisatiesysteem waarmee u kan verwarmen, koelen, ventileren, bevochtigen, filteren of eerder op zoek naar gecontroleerd ventileren, dan is Air Service Center uw vertrouwen waard.

 

Advies, kwaliteit en een goede naservice zijn voor ons zeer belangrijke waarden bij het begeleiden van uw project. Onderhoud en depannage gebeurt steeds door onze gespecialiseerde onderhoudsdienst.

 

Air Service Center staat dus garant voor “klimaat op maat”! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Contacteer ons of kom langs in onze toonzaal

 

inbouwroosters